Sådan Format & Fjern Evernote

April 21

Du kan tilføje og fjerne formatering for nogen af ​​dine noter med Evernote program til din computer med Windows 7. Dette særlige nytte er nyttigt, når du arbejder på et notat, som vil være en del af et større dokument med specifikke formatering krav. Omvendt er der flere enheder, som du kan synkronisere dine Evernote noter, der er uforenelige med mange former for avanceret formatering. Derfor fjernelse formatering til noter på disse enheder vil sikre, at de vises korrekt på tværs af alle enhed, der er synkroniseret med din Evernote-konto.

Instruktioner

Format Noter i Evernote

1 Klik på "Start" knappen, og derefter klikke på "Alle programmer".

2 Rul til "Evernote" mappe, skal du klikke på det én gang for at udvide mappen, og klik derefter på "Evernote" program ikonet.

3 Skriv dit brugernavn og din adgangskode i felterne i højre side af vinduet, og klik derefter på "Log ind" knappen.

4 Dobbeltklik på "Notebooks" i kolonnen i venstre side af vinduet, og klik derefter på den bærbare, der indeholder den note, du vil formatere.

5 Klik på den note, du vil formatere fra kolonnen i midten af ​​vinduet.

6 Brug musen til at fremhæve den note tekst, du vil formatere i panelet i højre side af vinduet. For at vælge hele teksten, tryk på "Ctrl + A."

7 Klik formateringsindstillingerne øverst noten panel, såsom "Font" drop-down menuen eller "Font Color" drop-down menuen, for at anvende den ønskede formatering til teksten. Bemærk, at du også kan klikke på "Format" i toppen af ​​vinduet for at formatere notat som en "To-do liste" eller formatere en del af din note tekst som et hyperlink til en webside.

Fjern formatering i Evernote

8 Klik på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen, og derefter klikke på "Alle programmer".

9 Klik på "Evernote" mappe én gang for at udvide den, og klik derefter på "Evernote" program til at lancere det.

10 Skriv dit brugernavn og din adgangskode i deres respektive felter i højre side af vinduet, og klik derefter på "Log ind".

11 Klik på pilen til venstre for "Notebooks" for at udvide din liste over notesbøger, og klik derefter på den bærbare, der indeholder den note, som du vil fjerne formatering.

12 Klik på det ønskede notat fra kolonnen i midten af ​​vinduet.

13 Klik inde i noten panel i højre side af vinduet, og tryk derefter på "Ctrl + A" for at vælge hele note.

14 Klik på "Format" i toppen af ​​vinduet, og klik derefter på "Simplify formatering."

TIPS

  • Du kan forblive logget ind Evernote på din computer ved at markere feltet til venstre for "Forbliv logget ind" på Evernote "Log ind" skærm.