Tips til ProShow Producer

September 14

Tips til ProShow Producer


Der er mange måder at skabe en mindeværdig foto diasshow, men ProShow Producer simplificerer processen for alle brugere. Programmet er designet til at gøre diasshow præsentationer en hurtig og nem skabelse, men har også funktioner til mere avancerede færdigheder. Der er mange tips og tricks til at bruge, som vil tage en regulær diasshow og gøre det til en fuldt animeret, multimedie-præsentation.

Tilføjelse Animation

Når alle billeder er blevet indført i dit diasshow, der er en enkel måde at tilføje animation til hvert billede. Du kan anvende bevægelse og effekter til hvert dias individuelt, hvis du ønsker total kontrol over hver del af præsentationen, eller du kan fremhæve alle dias ved at trykke Ctrl + F7 og se alle bevægelse muligheder. Derfra kan du randomisere animationerne anvendt på dine dias og ProShow vil automatisk tilføje animation til alle billeder, herunder panorere, zoome og tilt ved forskellige hastigheder.

Oprettelse af en Soundtrack

Den perfekte musik tilføjer et særligt element til en præsentation. Du kan tilføje musik fra filer på din computer, eller rippe en sang fra en cd til at føje til dit show. Hvis du ønsker at rippe fra en cd, kan du gøre det ved at kopiere filen direkte ind i ProShow stedet for at kopiere til din computer først. Fra værktøjslinjen, skal du vælge "Audio" og derefter "Gem musik fra cd." Marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​Tilføj til Soundtrack og din fil vil automatisk blive tilføjet til showet. Der er også en mulighed under menuen Audio til "Sync Selected Slides", der vil i gennemsnit ud timingen af ​​sangen med timingen af ​​enkelte dias, et godt værktøj at bruge, før du tilføjer nogen bevægelse eller animation til fotos.

Brug Video

ProShow Producer opfordrer til brug af multimedier til præsentationer, hvilket betyder nyere versioner tillader inkorporering af video samt stillbilleder. Når videoen er importeret, kan det ændres og redigeres ligesom alle andre slide. For at tilføje en videofil, skal du blot åbne mappelisten, find din video, og træk den ind på tidslinjen. Du kan derefter redigere indstillingerne timing, volumen og afspilning for videoerne ved at vælge menuen Slide Options og klik Lag> Video Settings.


relaterede artikler