Kan jeg Indstil en animeret GIF som Mit skrivebordsbaggrund på en Mac?

September 17

Animerede GIF'er er levende billeder i komprimeret form, designet til at blive vist på computere og i webbrowsere uden særlige tilføjelser eller plugins. Fordi de registrere som "normale" billeder, som stadig jpgs eller PNG, kan de bruges i en række forskellige steder. Men mens animerede GIF'er har en bred vifte af anvendelser, de kan ikke indstilles som din Mac desktop tapet uden masser af lappeløsninger, der måske ikke være det værd.

Operativsystem Capabitilities

Ældre Windows-operativsystemet kan du indstille en animeret GIF som skrivebordsbaggrund med lidt problemer. For eksempel i XP, kan du blot vælge det billede, når du browser for billeder. Senere versioner af Windows kan du indstille et billede som baggrund ved at installere programmer specifikt til dette formål. Andre systemer, såsom Mac og Linux, har ikke de samme indfødte kapaciteter, og selv tredjeparts løsninger til disse operativsystemer indebærer en kompleks proces.

Begrænsninger

På en Mac, er du begrænset til kun at bruge stillbilleder som baggrund på skrivebordet. Du kan vælge en animeret GIF-fil, men det vil kun vise en ramme af GIF, og det vil ikke animere. Operativsystemet ikke tillader det, så det kan ikke blive fin at bruge nogen af ​​Mac standardindstillinger indstillinger og præferencer.

Indstillinger

Kom omkring systemets indbyggede begrænsninger kræver installation af software, der giver dig mulighed for at indstille din computers screensavers som din baggrund, derefter finde en måde at konvertere din animerede GIF til en screensaver format. Det kan være forvirrende og tage en masse tid, især hvis du er en novice computerbruger.

Overvejelser

Hvis du beslutter at forsøge at sætte en animeret GIF som din desktop tapet, være forsigtige. Det tager en masse processorkraft til at køre en animation på skrivebordet, og animationen vil tage en høj procentdel af din computers RAM eller Random Access Memory, så hvis du forsøger at køre andre programmer, mens animationen kører, applikationer selv vil køre langsommere på grund af mangel på tilgængelige RAM. Oven i det, hvis animationen kører hele tiden, du risikerer overophedning din computer, med sine fans kører fuld hastighed hele tiden.


relaterede artikler