Sådan får Omslag til at vise korrekt på Foobar

September 20

Sådan får Omslag til at vise korrekt på Foobar


Den FOOBAR2000 gratis lydafspiller og musik management program til Windows understøtter en række brugeroprettede komponenter med masser af indstillingsmuligheder. Programmets standard brugergrænseflade understøtter dække display for den aktuelt afspillede lydfilen art-billede. Få dæksler til at vise korrekt i Foobar ved at aktivere og konfigurere panel cover.

Instruktioner

1 Tilføj panelet omslag til FOOBAR2000 brugergrænsefladen, hvis den ikke allerede er til stede. Klik på "Vis" menuen, vælg "Layout" og derefter "Quick Setup | Visualisering | Cover Art | Tabs" i Hurtig vinduet Udseende Setup. Klik på "OK".

2 Kontroller panelet kunsten er indstillet til at vise omslag billedet. Højreklik på den i FOOBAR2000 vinduet, og vælg derefter "Forside."

3 Juster formatforhold omslag billedet. Højreklik på billedet i vinduet "FOOBAR2000", og derefter vælge "Korrekt Aspect Ratio."

4 Åbn FOOBAR2000 præferencer ved at klikke på "File" og vælge "Indstillinger".

5 Klik på "Display" nær toppen af ​​listen i venstre side af vinduet Indstillinger.

6 Vælg som dækker kunst FOOBAR2000 skærme. Display albumcoveret for den aktuelle sang ved at klikke på "Foretrækker aktuelle spor" under Selection Seerne i vinduet Indstillinger. Du kan også vise omslag til sangen ved at markere den og vælge "Foretrækker aktuelle valg."

7 Vælg de omslagene filnavne FOOBAR2000 skærme. FOOBAR2000 viser kun dækker navnet "cover.jpg," "cover.png" eller "cover.gif" som standard. Sig Foobar2000 til at lede efter omslagene billedfiler med eventuelle filnavne i den samme mappe som sangen. Klik på "Søgemønstre" liste, og skriv

".jpg" videre til en ny linje, skal du trykke på "Enter" type ".png" tryk "Enter" og skriv "* .gif."

8 Vælg billedet FOOBAR2000 vises, når ingen dækning kunst er fundet ved at klikke på "..." knappen til højre for feltet "Stub billede Path" nederst i vinduet Indstillinger. Gå til en billedfil, og dobbeltklik på filen. Fjern "Stub billede Path" afkrydsningsfelt.

9 Gem dine indstillinger ved at klikke på "OK" nederst i vinduet Indstillinger.

TIPS

  • FOOBAR2000 skærme dækker kunst billeder fra samme mappe som spiller sangen. Bekræft din album er i separate mapper og omslagene billeder er i de korrekte mapper.

relaterede artikler