Hvordan kan man se, hvis du har et AGP Slot

April 1

En Accelerated Graphics Port (AGP) slot er en high-speed kanal, der bruges til at fastgøre et AGP grafikkort til en stationær computer bundkort. Der er to andre typer slots anvendes af grafikkort: PCI (Peripheral Component Interconnect) og PCI-E (Peripheral Component Interconnect Express). Før du køber et nyt grafikkort til din computer, er det vigtigt at vide, hvilken slot type er til stede på dit bundkort. Dette kan gøres ved at åbne din computer sag og fysisk identificere åbningen.

Instruktioner

1 Sluk computeren og tag strømkablet fra bagsiden.

2 Fjern de skruer, der holder sidepanelet på plads med en stjerneskruetrækker. Skub sidepanelet mod bagsiden af ​​computeren, og løft den væk fra kabinettet.

3 Find video card slot. Dette er typisk placeret over de andre slots på bundkortet, når computeren står op, og er tættest på processoren. Hvis du har et grafikkort installeret, vil det blive indsat i videoen card slot. Video kort har normalt store køleplader og fans trækker varme fra kortet.

4 Mål video card slot med et målebånd. Et AGP grafikkort slot er 3 inches lang med en tværstang løber vinkelret på tværs af slidsen omtrent 2/3 af afstanden (2 inches) fra kanten nærmest bagsiden af ​​computeren.

5 Mål afstanden fra kanten af ​​videoen card slot til den nærmeste kant af bundkortet. En AGP grafikkort sidder 2-3 / 8 inches fra kanten af ​​bundkortet.

6 Sæt siden på på computerkabinettet efter identifikation AGP-slot. Fastgør panelet på plads. Sæt strømkablet tilbage i computeren.

TIPS

  • AGP video kort slots er typisk lavet af brun plast, men farven kan ændre sig afhængigt af producenten af ​​bundkortet.

relaterede artikler