Hvordan laver og Integrer en MP3-fil

May 2

Hvordan laver og Integrer en MP3-fil


En MP3 er en type lydfil, der tager et ukomprimeret lydfil, såsom en WAV, og komprimerer den til en meget mindre, mere kompakt fil uden at ofre en masse lydkvalitet. Den lille størrelse af MP3-formatet gør det nemmere at dele sange med venner og gør streaming en MP3 fil en kortere proces. Der er flere software muligheder, der kan hjælpe dig med at oprette din egen MP3-fil. Når du & # 039; re klar til at indlejre den på din hjemmeside, alt hvad du skal gøre er at tilføje et par linjer kode.

Instruktioner

Oprettelse af din MP3-fil

1 Download og installer Audacity, et gratis open-source lydoptagelse program, der også byder på muligheden for at konvertere til MP3. Du kan åbne et tidligere optaget fil i Audacity eller oprette en helt ny optagelse og gemme den til den mindre MP3-fil-format.

2 Besøg Cakewalk hjemmeside og downloade Cakewalk lydoptagelse software. Meget gerne Audacity, Cakewalk giver dig mulighed for at konvertere eksisterende eller nye optagelser til MP3. Den mindre MP3-formatet giver din embedded musikfil at streame hurtigere på en lytter.

3 Brug Lydoptager inkluderet i Windows-operativsystemet og konvertere WAV-fil du gemmer til MP3 ved hjælp af gratis WAV til MP3 Encoder, kan downloades fra CNET. Hvis du allerede har en WAV-fil klar til konvertering, kan du blot lægge det ind i WAV til MP3 Encoder software og konvertere den til MP3.

Integrering din MP3-fil

4 Upload din MP3 til din web hosting plads. Alle hosting-tjenester er forskellige, men de fleste gør det muligt at logge ind på din hosting-konto, adgang til en fil manager og uploade filer. Hvis du ikke har denne mulighed, kan du kontakte din vært & # 039; s tekniske support team eller besøge hjælp i din webhost & # 039; s hjemmeside for at lære at uploade filer.

5 Kopier og indsæt følgende kode på den hjemmeside, du & # 039; d gerne din MP3-fil, der skal integreres på og erstatte "din mp3-fil" tekst med webadressen på den MP3-fil, du har overført til din webhost:

& Lt; embed type = "application / x-shockwave-flash" src = "http://www.odeo.com/flash/audio_player_standard_gray.swf" width =" 400 "height =" 52 "allowScriptAccess =" altid "wmode = "gennemsigtige" FlashVars = "audio_duration = VARIGHED & amp; amp; external_url = din mp3-fil" / & gt;

6 Opdater din webside og besøge den for at sikre, at den integrerede MP3-fil dukker op i det sted, du har tilføjet det. Du skal muligvis klikke på knappen "Opdater" eller tryk F5 for at opdatere siden og indlæse den nyeste version.


relaterede artikler