Sådan bruges en mikrofon til en tastatur

April 9

Sådan bruges en mikrofon til en tastatur


Computerens mus og tastatur er de vigtigste kilder til sammenknytning på en PC. Men disse er ikke dine eneste muligheder,. Hvis du finder det mere bekvemt at diktere tekst, eller hvis du har et handicap, som forhindrer effektiv tastatur brug, kan du bruge en mikrofon i stedet for computerens tastatur. Med et forudinstalleret Windows-program og en enkel opsætning proces, kan du konfigurere din computer til at bruge en mikrofon til et tastatur.

Instruktioner

1 Sæt en mikrofon ind i din comptuer. Mikrofonen skal være brugbar samme, hvis den er sluttet til en mikrofon stik. Hvis du bruger en USB-mikrofon i stedet, henter Windows automatisk og installerer drivere, og en lille prompt dukker op i hjørnet, når enheden er klar til brug.

2 Klik på knappen Windows "Start".

3 Klik på "Alle programmer", "Tilbehør" og "Windows Talegenkendelse."

4 Klik på "Næste", når "Windows Talegenkendelse" vinduet popper op.

5 Klik for at vælge den indstilling, der bedst repræsenterer din mikrofon setup. Valgmulighederne er "Desktop Mic", "Headset Mic" eller "Andet". Klik på "Næste" igen for at fortsætte.

6 Læs sætninger leveres på skærmen, taler tydeligt ind i mikrofonen. Denne første opsætning proces tager flere minutter at kalibrere softwaren til din stemme, men du behøver kun at gøre det én gang.

7 Sig "begynde at lytte" til din mikrofon, når kalibreringen er færdig. Når kalibreret, denne sætning aktiverer programmet tekst-til-tale i Windows.

8 Åbn det program, du ønsker at bruge mikrofon med.

9 Tal ind i mikrofonen, og din tekst vises på skærmen, ligesom det ville gøre, hvis du har skrevet teksten på et tastatur. For at rette en nylig diktat fejltagelse, siger "rigtige." Sig det ord, du vil rette, og talegenkendelse software vil fremhæve det ord, så du erstatte den med ny tekst.