Problemer med adgang FTP-steder

January 20

Mange potentielle problemer kan opstå, når du bruger FTP eller File Transfer Protocol, sites. Som navnet antyder, FTP kan brugere overføre data mellem computere. Eksempler på FTP brug omfatter uploade websider til en server og downloade en fil fra en server via internettet.

Godkendelse

Der er mange måder at autentificere til et FTP-sted, men det kræver at være en godkendt bruger. En godkendt bruger er nogen, der har fået tilladelse til at oprette forbindelse til FTP-stedet.

Ressourcer

I nogle tilfælde godkendte brugere måske ikke har fået rettigheder til FTP kilder. Selvom du kan få adgang til FTP-stedet, vil en godkendt bruger uden rettigheder ikke være i stand til at se mappetræet.

Firewall

Der kan være en firewall på plads forhindrer kommunikation til og fra TCP / IP-porte. Dette kan skyldes Internet sikkerhedsindstillinger, der kan inkorporeres i software som MacAfee og Norton sikkerhedsprogrammer. Virksomheder og andre administrative overordnede kan have etableret politikker, der forbyder adgang.

Connection grænser

En FTP-stedet kan have en begrænset mængde af tilgængelige samtidige forbindelser. Hvis dette tal er opfyldt, vil yderligere forsøg forbindelse nægtes og logges til administrative formål.

båndbredde Limit

En grænse båndbredde regulerer, hvor meget information kan overføres på et tidspunkt. Hvis dette tal er tæt på at blive opfyldt, vil forbindelsen blive langsommere. Hvis kommunikationen mellem computeren og serveren overstiger en etableret varighed, vil forbindelserne timeout, hvilket resulterer i en fejl.


relaterede artikler