Hvordan flytter jeg min iTunes-biblioteket Når jeg Set Up en ny computer?

August 18

At købe en ny computer er lidt ligesom skiftende huse. Du er nødt til at pakke alt op fra det gamle sted og flytte det over til den nye. Den digitale ækvivalent kræver den samme organisation og fokus for at forekomme glat. Flytning dit iTunes-bibliotek fra din gamle computer til din nye man kan være en stor opgave, afhængigt af hvor meget medier, du har.

Instruktioner

Brug af en ekstern harddisk

1 Konsolider dine mediefiler. Hvis du har været uorganiseret med katalogisering dine MP3-filer og MP4s, skal du organisere alt. Du kan gøre dette ved hjælp af computer, manuelt arrangere dine filer, eller du kan bruge en handy iTunes funktion. Åbn iTunes, og klik på "Rediger derefter Preferences" og derefter klikke på "Avanceret". Vælg "Kopier arkiver til mappen iTunes Media, når de føjes til biblioteket" og klik "Okay." Alle de filer, der ikke i biblioteket, vil blive kopieret.

2 Klik på "Filer> Bibliotek" og derefter vælge "Organiser bibliotek." Klik afkrydsningsfelterne ved siden "Konsolider filer" og "Opgrader til iTunes Media organisation", hvis du bruger iTunes 9 eller nyere. Klik på "Okay" og vente, mens alle dine mediefiler kopieres til et enkelt sted.

3 Luk iTunes og tilslut din eksterne harddisk (sørg for at det er tændt). Åbn "Computer" vinduet og gå til "\ Users \ brugernavn \ My Music". Det kan være nødvendigt at kontrollere iTunes præference, hvis denne mappe er tom. Chancerne er du indstille musik mappe til en anden placering. Tryk på "Ctrl" og "A" på samme tid til at vælge alt i denne mappe, og derefter kopiere og indsætte det i en mappe på din eksterne harddisk.

4 Vedhæft din eksterne harddisk til din nye computer og lancering iTunes. Klik på "File" og "Føj mappe til bibliotek" og derefter gå til den mappe på din eksterne drev, hvor du lige har kopieret medierne. ITunes vil tilføje alle filer til biblioteket.

Tilbage op til disk

5 Åbn iTunes, og klik på "Filer> Bibliotek" og derefter "Back-up til disk." Der er tre back-up muligheder på denne skærm: back-up alt (bibliotek og spillelister), back-up kun indkøb fra iTunes Store, og kun back-up poster ændret siden sidste backup. Klik på "Back-up hele iTunes-bibliotek" og vælg brænde hastighed. Klik på "Næste".

6 Sæt en tom cd eller dvd i din brænder. ITunes registrerer den type disk, og bestemmer, hvor mange af dine valgte medie er forpligtet til at udføre back-up. Sørg for at du har nok diske til rådighed, og klik derefter på "Fortsæt". ITunes skubber hver disk efter den er færdig brænding. Mærk hver disk, da det kommer ud, i tilfælde af flere disc back-ups.

7 Åbn iTunes på din nye computer. Indsæt den første skive fra bagsiden op i trin to. ITunes genkender automatisk disken som en back-up. Klik på "Gendan" og følg vejledningen på skærmen for at skifte diske, hvis det er nødvendigt. Når processen er færdig, er dit bibliotek blevet overført.


relaterede artikler