Sådan Format min computer med Windows Vista installeret

March 17

Sådan Format min computer med Windows Vista installeret


Windows har en indbygget formatering værktøj, men det vil ikke give dig mulighed for at formatere harddisken, hvor Windows er installeret. Hvis du har brug for at formatere harddisken, som du i øjeblikket har Windows Vista installeret på, skal du starte i Windows Installation. Dette vil tillade dig at rydde ud harddisken fuldstændigt og udføre en ren installation af Windows Vista eller et andet operativsystem.

Instruktioner

1 Indsæt din Windows Vista-disk i dvd-drevet. Genstart computeren.

2 Når "Tryk på en tast for at starte fra cd" vises på skærmen, trykke på en tast. Vent til Windows Vista opsætning til at indlæse.

3 Klik på "Installer nu." Tryk på "Next" og tryk på "Jeg accepterer", indtil du når den skærm, der spørger, om du ønsker at udføre en "Upgrade Installation" eller en "Brugerdefineret (avanceret)" installation. Klik på "Brugerdefineret (avanceret)."

4 Vælg din harddisk fra listen. Klik på "Drive optioner (avanceret)." Vælg "Format". Windows Installation vil formatere drevet.

TIPS

  • Formatering sletter permanent alle oplysninger på dit drev. Vær meget forsigtig. Kontroller og dobbelttjekke, at du har sikkerhedskopieret vigtige filer.

relaterede artikler