Sådan Tilslut en netværksdrev i Vista

September 6

Microsoft Vista-operativsystemet giver dig mulighed for at oprette forbindelse til og kortlægge netværksdrev. Når et netværksdrev er kortlagt i Vista, er et drevbogstav tildelt det, og du er i stand til at interagere med netværksressourcer, som du ville gøre, hvis drevet var bare en anden partition på din computer. For at genoprette et netværksdrev i Vista, skal du blot oprette forbindelse til ressourcen og kortlægge drevet til en drevbogstav på din computer. Check "Tilslut ved logon" afkrydsningsfeltet for at restere ressourcen hver gang du logger på Vista.

Instruktioner

1 Klik på Windows "Start" og derefter klikke på "Computer".

2 Klik på "Map Network Drive" option på den øverste navigationslinje i vinduet Computer.

3 Klik på "Drive" drop-down boksen og vælg et tilgængeligt drevbogstav for netværksdrev.

4 Skriv netværksstien, herunder server og mappe, ind i indtastningsfeltet. For eksempel, hvis ressourcen er placeret på en server med navnet "Server" stien ville se ud "\ server \ ressource." Alternativt kan du klikke på knappen "Gennemse" og navigere til serveren og derefter den ressource, som du vil tilslutte.

5 Check "Tilslut igen ved logon" afkrydsningsfelt, hvis det ønskes.

6 Klik på knappen "Udfør". Den netværksdrev viser nu op med den tildelte drevbogstav i Windows Stifinder, Computer interface og alle programmer.


relaterede artikler