Sådan bruges en ekstern skærm med en Toshiba Satellite 2400 Laptop

September 1

Toshiba Satellite 2400 laptop leveres med Windows XP-operativsystemet. Den bærbare computer har et indbygget VGA-port, hvor du kan tilslutte en ekstern skærm med et VGA-kabel. Når du tilslutter en ekstern skærm til din bærbare computer, er det konstateret, men ikke aktiveret. Aktiver den eksterne skærm og bruge den til at udvide dit arbejdsområde eller blot for at se computerens skærmbillede på en større eller mere praktisk skærm.

Instruktioner

1 Klik på "Start" på Windows XP proceslinjen for at åbne menuen Start.

2 Klik på "Kontrolpanel".

3 Klik på "Vis" for at åbne Egenskaber for skærm dialogboksen.

4 Vælg "Settings" fanen i dialogboksen. Din primære skærm, skærmen er knyttet til din bærbare computer, er mærket "1" Din ekstern skærm er mærket "2."

5 Klik på boksen med nummeret "2" inde i den og derefter klikke for at kontrollere "Udvid Windows-skrivebordet over til denne skærm", hvis du ønsker at udvide arbejdsområdet for din primære skærm på den anden skærm. Dette lader dig flytte musen frit mellem skærme. Du kan have et dokument åbent på én skærm og et andet dokument åbent på den anden. Alternativt kan du have en film, der afspilles på én skærm og arbejde på et dokument på den anden skærm.

6 Klik på feltet "2" øverst i dialogboksen, og klik derefter for at vælge "Brug denne enhed som den primære skærm" for at gøre den eksterne skærm din primære skærm. Hvis du ønsker at bruge din bærbare computer som den udvidede skærm, kan du derefter klikke på feltet "1" og derefter klikke for at vælge "Udvid Windows-skrivebordet over til denne skærm."

7 Klik på tallet for den skærm, du ikke bruger, hvis du har to skærme tilsluttet, men ønsker ikke at bruge begge skærme. Klik for at fravælge "Udvid Windows-skrivebordet over til denne skærm" til kun se din skærm på skærmen, du har oprettet som din primære skærm.

8 Klik på "Anvend" og derefter "OK" for at gemme dine ændringer, når du har oprettet din to skærme, som du ønsker dem.


relaterede artikler